Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi

İzmir’in Torbalı ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 ton 346,5 kilo skunk ile 57 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir’in Torbalı ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 ton 346,5 kilo skunk

İzmir’in Torbalı ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 ton 346,5 kilo skunk ile 57 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından, bir araçta yapılan aramada 1 ton 346,5 kilogram skunk ve on binlerce uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şube ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu Torbalı ilçesinde bir araçta yapılan aramada,1 ton 346,5 kilogram skunk uyuşturucu maddesi, 57 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya paylaşımında “Daire Başkanlığımızı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğümüzü, kahraman polislerimizi, Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.