Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fethi̇yede Lüks Yat “Alai̇ya” 300 Ton Yakıt İkmali̇ Yaptı

HİNDİSTAN’IN DEMİR ÇELİK DEVİ VE MİLYARDER İŞ ADAMI LAKSHMİ MİTTAL’A AİT OLDUĞU ÖĞRENİLEN “ALAİYA” İSİMLİ LÜKS YAT, YAKIT İKMALİ İÇİN FETHİYE’YE GELDİ.

HİNDİSTAN'IN DEMİR ÇELİK DEVİ VE MİLYARDER İŞ ADAMI LAKSHMİ MİTTAL'A

Hindistan’ın demir çelik devi ve milyarder iş adamı Lakshmi Mittal’a ait olduğu öğrenilen “Alaiya” isimli lüks yat, yakıt ikmali için Fethiye’ye geldi.

Fethiye, dünyanın önde gelen zenginlerine ait yatları ağırlamaya devam ediyor. Son olarak, Cayman Adaları bayraklı 112 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki dev yat, Fethiye Limanı’na yanaştı. Hindistan’ın demir çelik devi ve milyarder iş adamı Lakshmi Mittal’a ait olduğu öğrenilen yat, ihtiyacı olan 300 ton akaryakıtı Aliağa Rafinerisi’nden tankerle getirilen yakıtla doldurmaya başladı. Almanya’da 2019 yılında inşa edilen lüks yatta 18 misafir ağırlanabiliyor ve 38 kişilik bir mürettebat hizmet veriyor. Yat, sahip olduğu helikopter pisti, yüzme havuzu, SPA merkezi ve 100 kişilik sinema salonuyla dikkat çekiyor. Yakıt ikmalinin tamamlanmasının ardından “Alaiya”nın rotasını Rodos Adası’na çevireceği öğrenildi.