Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Kuşadası Belediyesine yönelik rüşvet ve irtikap suçlarından operasyon düzenlendi. CHP Aydın Milletvekili Ömer Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Sandıkta yenemediklerini kumpas dosyalarıyla susturmaya çalışıyorlar” dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Kuşadası Belediyesine yönelik rüşvet ve irtikap suçlarından

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Kuşadası Belediyesine yönelik rüşvet ve irtikap suçlarından operasyon düzenlendi. CHP Aydın Milletvekili Ömer Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Sandıkta yenemediklerini kumpas dosyalarıyla susturmaya çalışıyorlar” dedi.

AYDIN (İGFA) – Kuşadası Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve irtikap operasyonunda aralarında Belediye Başkanı Ömer Günel’in de bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca gerçekleştirildiği öğrenilirken, Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte İmar ve Şehircilik Müdürü A.T, Yapı Kontrol Müdürü M.B.G, Şehir Plancısı M.C, ile iş insanları F.Z ve H.K.’nın da gözaltına alındığı bildirildi.

CHP’Lİ TEZCAN: “KUŞADASI’NIN İRADESİ GÖZALTINA ALINAMAZ”

Bu arada CHP Aydın Milletvekili Ömer Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in sabah saatlerinde gözaltına alınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Tezcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu gözaltı kararına tepki göstererek bunun halkın iradesine müdahale olduğunu savundu.

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı! screenshot 2026 03 13 at 09 24 43 anasayfa x 1773383360 464

Tezcan, “Kumpas operasyonlarına bir yenisi eklendi. Sandıkta yenemediklerini kumpas dosyalarıyla susturmaya çalışanlar, halkın iradesine müdahale etmektedir” ifadelerini kullanarak, Kuşadası’nın iradesinin gözaltına alınamayacağını ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in derhal serbest bırakılması gerektiğini ifade etti.

Hatırlanacağı gibi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, AK Parti’ye geçtiği günden beri Kuşadası’nda dönen vurguna dikkat çekerek, CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ima ederek, “Ben böyle hırsızlık görmedim” diyordu.